ZAVRŠEN JAVNI NATJEČAJ ZA ENERGETSKU UČINKOVITOST OBITELJSKIH KUĆA U OPĆINI VIDOVEC

Datum objave: 07.01.2015

Općina Vidovec u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u listopadu 2014. raspisala  je Javni natječaj „ Energetska učinkovitost obiteljskih kuća u Općini Vidovec“ koji je objavljen na službenim internetskim stranicama Općine.

Na natječaj se prijavilo 23 kandidata, a nakon provedenog cjelovitog postupka bodovanja na temelju uvida u dokumentaciju, terenskog obilaska i analize svih podataka iz pristiglih prijava, uvjete za pravo na subvencioniranje povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća zadovoljilo je18 kandidata.

Ovim natječajem sufinancira se zamjena postojeće vanjske stolarije, povećanje toplinske zaštite ovojnice obiteljske kuće te energetski pregled i energetski certifikat.

Prema ovom natječaju, podnositeljima prijava sufinancirat će se iznos od 50%, odnosno do maksimalnog iznosa od 37.500 kuna ( s PDV-om) po obiteljskoj kući.

Cjelokupna vrijednost projekta iznosi 550.000 kuna, a financirat će se sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (40%)  te iz Proračuna Općine Vidovec (10%).

<< Vrati se natrag