U SKLOPU PROJEKTA „OPĆINA VIDOVEC PRIJATELJ DJECE“ SKUPLJENE IGRAČKE ZA CENTAR IGRE I KNJIŽNICE IGRAČAKA U OPĆINI OREHOVICA

Datum objave: 03.10.2019

U sklopu projekta „Općina Vidovec prijatelj djece“ , osnovne škole s područja općine priključile su se inicijativi Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak i provele akciju skupljanja rabljenih i novih igračaka namijenjenih za Centar igre i knjižnice igračaka koji će se otvoriti u Općini Orehovica.

Pučko otvoreno učilište Korak po korak u listopadu će otvoriti Centar igre i knjižnicu igračaka Krenimo zajedno u Orehovici za djecu romske nacionalnosti. Mnoga djeca ne idu u vrtić do svoje šeste godine te se nemaju prilike igrati poticajnim igračkama i družiti s članovima zajednice svih dobnih skupina. Cilj otvaranja Centra igre i knjižnice igračaka je omogućiti djeci i članovima njihove obitelji besplatno posuđivanje igračaka, društvenih igara i slikovnica.

Nesebičnim uključivanjem u navedenu inicijativu, osnovnoškolska djeca pokazala su solidarnost pomažući onima kojima je to zaista potrebno.

<< Vrati se natrag