SKUPŠTINI KUD-A VIDOVEC NAZOČIO IVAN BENČEK POTPREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA

Datum objave: 05.02.2019

U subotu, 02.02.2019. u Društvenom domu u Nedeljancu održana je redovna godišnja sjednica skupštine KUD-a Vidovec.

Nakon pozdravne riječi predsjednika  g.Tome Svačka, izbora zapisničara i verifikacijske komisije tajnica  gđa. Ines Pavleković  podnjela je Izvješće o radu KUD-a za 2018. godinu.  KUD  Vidovec  2018. godinu obilježio je kroz 28 nastupa i gostovanja  i uspješan je organizator manifestacija od velikog značaja u općini Vidovec i šire.

Prezentirana su i financijska izvješća i planovi za 2019.,a nakon prihvaćanja izvješća  predsjednik   društva   g.Tomo Svačko  prezentirao je planove rada društva za 2019. "I dalje planiramo raditi  na očuvanju kulturne baštine, tradicije i običaja. Zadali smo si velike planove, puno rada i odricanja, ali dok postoji ljubav prema nečemu ništa nije nemoguće.  Želim svim članovima puno uspjeha u ovoj godini i zahvaljujem  voditeljima sekcija ,članovima i svima ostalima koji na bilo koji način daju podršku radu društva“-zaključio je.  

Skupštini društva uz članove KUD-a Vidovec i  voditelje sekcija nazočili su predstavnici  Vatrogasne zajednice i  Udruga sa područja Općine Vidovec , g. Ivan Benček  potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Vidovec, sponzori i suradnici. Prisutni gosti u svojim pozdravnim riječima iskazali su zadovoljstvo radom društva i dali podršku daljnjim planovima.

<< Vrati se natrag