PRORAČUN OPĆINE VIDOVEC ZA 2018.- PRORAČUNOM ZA LJUDE, A NE ZA POLITIKU

Datum objave: 22.11.2017

Molim sve stanovnike naše općine da dostave svoje prijedloge i razmišljanja vezana uz donošenje proračuna Općine Vidovec za sljedeću godinu. Sukladno zakonskoj obvezi, ja sam općinskim vijećnicima dostavio prijedlog proračuna i oni će sigurno putem amandmana dati svoje prijedloge kako da poboljšamo život u našoj općinskoj sredini. Također su udruge i mjesni odbori podnjeli svoje programe rada koji se financiraju iz općinskog proračuna.

Nastojat ću da proračun bude izraz stvarnih potreba i mogućnosti, te ću se osobno potruditi da izbacimo politiku (a posebno politikanstvo) iz jednog od najvažnijih dokumenata za sljedeću godinu. Politici nakon izbora, sljedeće četiri godine, tu nije mjesto.

Prijedlog proračuna, napominjem prijedlog, nalazi se na web stranicama općine  (http://www.vidovec.hr/dokumenti/proracun/) , slobodno ga proučite te mi posaljite  svoja razmišljanja i prijedloge kako poboljšati proračun. 

Želim da na kraju godine imamo proračun koji će biti više manje na zadovoljstvo sviju nas, a ne da bude nametnut od jednog čovjeka ili bilo koje političke opcije. Želim da proračun bude umijeće mogućega.

Svoje prijedloge i razmišljanja posaljite do ponedjeljka 27.11.2017. na e-mail:  opcina@vidovec.hr

 

Općinski načelnik

Bruno Hranić

<< Vrati se natrag