PREDAVANJE ZA POLJOPRIVREDNIKE Mjera 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava

Datum objave: 07.03.2018

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je novi natječaj iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja za tip operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – sektor biljne proizvodnje. Prijave na Natječaj počinju se zaprimati mjesec dana od raspisivanja kako bi svi potencijalni prijavitelji na vrijeme stigli pripremiti dokumentaciju.  U Ministarstvu objašnjavaju kako se zahtjev za potporu sastoji od dva dijela i korisnik ga podnosi u dvije faze. Prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 15. ožujka 2018. godine od 12:00 sati do 16. travnja 2018. godine do 12:00 sati.

Najvažnije informacije o Natječaju i uvjetima prihvatljivosti prezentirati će tvrtka CONSULTING PROJECT plus d.o.o koja nudi konzultantske usluge, vođenje projekata, projektiranje i nadzor.

Kratka prezentacija i upute o tome kako ostvariti bespovratna novčana sredstva iz Programa održat će se u ponedjeljak 12.03.2018. godine u  prostoriji Općine Vidovec s početkom u 10 sati.  

<< Vrati se natrag