PODNEVNI DOČEK NOVE GODINE UZ MEMORIJAL ZDRAVKO CAFUK - "ZELJE NA VESELJE"

Datum objave: 02.01.2018

Vidovčanci su Novu 2018. godinu dočekali u podne uz Memorijal Zdravko Cafuk koji se održao pod sloganom „Zelje na veselje“.

Manifestaciju posvećenu ovogodišnjoj zaštiti Varaždinskog zelja oznakom izvornosti na razini Europske unije organizirali su Povjerenstvo za razvoj ruralnog turizma Općine Vidovec u suradnji s Udrugom žena Općine Vidovec, Udrugom branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec, Udrugom proizvođača povrća i voća „Zeljari“, Udrugom vinogradara i voćara „Sveti Antun“ Tužno i Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Vidovec. 

Točno u podne mnogobrojne posjetitelje pozdravio je općinski načelnik Bruno Hranić koji je zahvalio organizatorima, ali i pokojnom Zdravku Cafuku na njegovom nesebičnom radu na zaštiti Varaždinskog zelja i promociji vidovečkog kraja te svim prisutnima poželio sretnu i uspješnu novu godinu.

Osim načelnika Hranića, manifestaciju su posjetili saborski zastupnik Anđelko Stričak  te zamjenici župana Varaždinske županije Robert Vugrin i Tomislav Paljak koji je također pozdravio sve prisutne i čestitao im Novu godinu.

<< Vrati se natrag