OVE SUBOTE KRENIMO SVI " Z BICIKLINOM V GORICE"

Datum objave: 06.05.2019

Udruga Vinogradara i voćara Sv. Antun Tužno , pod pokroviteljstvom Općine Vidovec organizira 4. po redu Biciklijadu " Z biciklinom v gorice" .

Ovogodišnja biciklijada održava se u subotu 11. svibnja 2019. i kreće iz ASC Varaždin (Koprivnička 2)  u 10,00 sati.  

Na samom startu, sudionicima će se podijeliti prigodni pokloni  te će se moći uplatiti simbolična kotizacija u vrijednosti od 10 kn. Cijelu manifestaciju prati osiguranje od strane prometne policije Varaždin.  

Na prvom stajalištu u  Vidovcu će se održati natjecanje za najmlađe u SPOROJ i SPRETNOJ VOŽNJI, a za pobjednike su pripremljene i vrijedne nagrade. Predstavnici Prometne policije će imati edukativno predavanje mlađim  sudionicima biciklijade vezano uz sigurnost biciklista u prometu.

Nakon kratkog predaha, trasa se  nastavlja do ČREŠNJEVA gdje će se kao  domaćin uključiti Općina Beretinec s prigodnom okrijepom odakle se  laganim tempom nastavlja do cilja.  

Na cilju će GDCK Varaždin mjeriti tlak i ispitivat razinu šećera u krvi, a za sve sudionike osigurana je prigodna zakuska koju priprema Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec. 

Svi sudionici biciklijade upozoravaju se na poštivanje Zakona o sigurnosti u prometu. 

<< Vrati se natrag