OPĆINSKI NAČELNIK DAROVAO MREŽE ZA GOLOVE NK BUDUĆNOST VIDOVEC

Datum objave: 04.06.2019

U prostorijama Općine Vidovec, općinski načelnik Bruno Hranić ugostio je predsjednika nogometnog kluba Budućnost Vidovec Kristijana Plantića i uručio mu nove mreže za golove.

Mreže u vrijednosti 3.000 kuna donacija su Općine u sklopu projekta Općina Vidovec prijatelj djece, a iste su namijenjene svim članovima NK Budućnost te djeci koja treniraju u Nogometnom centru Vidovec.

Nogometni centar Vidovec osnovan je 2018. godine, a u njemu treniraju i zajednički nastupaju nogometni pomladci NK Budućnost Vidovec, NK Nedeljanec , NK Sloboda Tužno i NK Plitvica Gojanec. Za dresove Nogometnog centra Vidovec iz općinskog je proračuna izdvojeno 60.000 kuna.

Općinski načelnik Bruno Hranić ujedno je održao sastanak s predstavnicima Nogometnog centra Vidovec te zahvalio predsjedniku Zajednice športskih udruga Krunoslavu Bistroviću, predsjednicima klubova, voditelju Centra Vidu Blažekoviću , svim koordinatorima i trenerima na dosadašnjem angažmanu oko osnivanja i funkcioniranja centra i najavio da će se Općina maksimalno angažirati u funkcioniranje Centra.

 

<< Vrati se natrag