Općinska vijećnica Silvija Zagorec u projektu "Žene u politici i društvu“

Datum objave: 31.01.2019

Ovog vikenda na Sljemenu članica Općinskog vijeća Općine Vidovec i predsjednica Kluba vijećnika HDZ-a Silvija Zagorec sudjelovala je na  četvrtom ciklusu  projekta „Žene u politici i društvu“ čiji su nositelji Zaklada Hrvatskog državnog zavjeta i Zaklada Konrad Adenauer .

Projekat okuplja 25 žena, članica Hrvatske demokratske zajednice,  te uključuje osam višednevnih radionica s otprilike 80 sati interaktivne nastave u predviđenih dvije godine provođenja Projekta po generaciji. Program projekta temelji se na iskustvima njemačkog CDU-a i pruža konkretna znanja specifično namijenjena ženama  u području protokola, međunarodnih odnosa, upravljanja ljudskim potencijalima, komunikaciji i dr , a predavači su renomirani hrvatski i inozemni stručnjaci.

Iznimna mi je čast bila sudjelovati u 1. modulu " Žene u politici i društvu" koji se ovog vikenda održao na Sljemenu u hotelu Tomislavov dom. Uvažavajući činjenicu da političko kao i svaki drugi ozbiljniji oblik djelovanja zahtijeva cjeloživotno obrazovanje i neprestanu edukaciju i usavršavanje, smatram da je ovaj Projekat  vrijedan način stjecanja znanja i vještina posebno namijenjenih ženama u politici, odnosno svakodnevnom aktivnom djelovanju u općem interesu. Sudjelovanje u ovom projektu predstavlja iznimnu čast i odgovornost te ću se potruditi opravdati ukazano povjerenje.“ –istaknula je gđa. Zagorec.

<< Vrati se natrag