OPĆINA VIDOVEC OSNOVNOŠKOLCIMA KUPILA RADNE BILJEŽNICE, LIKOVNE MAPE I PRIBOR ZA TEHNIČKI

Datum objave: 04.09.2018

Prvog školskog dana osnovnoškolce s područja Općine Vidovec na njihovim školskim klupama dočekale su nove radne bilježnice, likovne mape i pribor za tehničku kulturu koje je financirala Općina Vidovec.

U tu je svrhu iz općinskog Proračuna izdvojeno 185.918,10 kuna.

-Općina Vidovec uvijek prati OŠ Vidovec i Tužno, imamo jako dobru suradnju, pa evo i ove godine po prvi puta smo roditeljima na neki način olakšali budžet koji treba izdvojiti za školu. Prvi puta je Općina kupila radne bilježnice, tehnički pribor i likovne mape. Kao jedna od rijetkih Općina imamo organiziran besplatni prijevoz autobusima  i to puno znači roditeljima, pogotovo u ovim jesenskim i zimskim vremenima, a i dalje ćemo tražiti mogućnosti da im olakšamo ovaj školski život - rekao je načelnik Bruno Hranić koji je jučer uz župana Radimira Čačića i njegove suradnike prisustvovao svečanom obilježavanju prvog dana škole u OŠ Vidovec.

Svim polaznicima prvih razreda Općina Vidovec poklonila je prigodnu slikovnicu „Hrvatska za djecu“  za uspješan početak nove školske godine i jednog potpuno novog razdoblja u životu.

 

 

<< Vrati se natrag