ODRŽANA KONFERENCIJA EU PROJEKTA „NAUČI I PRUŽI POTPORU U LOKALNOJ ZAJEDNICI“

Datum objave: 28.11.2018

U Palači Herzer je pod organizacijom Gradskog društva Crvenog križa Varaždin održana konferencija EU projekta "Nauči i pruži potporu u lokalnoj zajednici".

Konferencija se održala u sklopu programa „Zaželi“ financiranog 100% iz Europskog socijalnog fonda u kojem Općina Vidovec  sudjeluje kao jedan od projektnih partnera i putem kojeg su zaposlene četiri žene s područja općine. Pozdravni govor održali su Branka Rodek, predsjednica GDCK Varaždin, Ivan Čehok gradonačelnik Grada Varaždina, Sibila Krajnik, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Varaždin i Branka Šaško , predstojnica Regionalnog  ureda HZZ-a Varaždin , dok su osnovne informacije o projektu i pregled dosadašnjih aktivnosti s korisnicima detaljnije predstavile Sandra Mintas, ravnateljica GDCK Varaždin i Filipa Blažon Šumečki, asistentica na projektu.

Zamjenik općinskog načelnika Dubravko Zavrtnik iskazao je zadovoljstvo provedbom projekta na području Općine Vidovec kojim je obuhvaćen 22 korisnika, pohvalio žene za njihov rad s korisnicima te im uručio prigodne poklone.  

Zamjenik Zavrtnik ujedno je i pozvao ostale zainteresirane korisnike da se uključe u projekt. Usluga je besplatna i namijenjena osobama  starijima od 65 godina s područja općine koji zbog starosti ili slabog zdravstvenog stanja ne mogu više adekvatno obavljati poslove i brinuti se o sebi.

Prijave se primaju u Općini Vidovec i uredu GDCK Varaždin u terminu od 8 do 15 sati.

PRIJAVNICA_KORISNICI 2

<< Vrati se natrag