Održana je redovna izvještajno-izborna sjednica skupštine ŠRD-a Vidovec

Datum objave: 11.02.2019

U nedjelju  10.02.2019. u Ribičkom domu Športsko ribolovnog društva Vidovec  održana je redovna izvještajno-izborna sjednica skupštine ŠRD-a Vidovec. Predsjednik društva g. Zdravko Klopotan prezentirao je iscrpno izvješće o radu za 2018. godinu.

Istaknuto je poribljavanje jezera ribom prema planu gospodarenja, otvaranje ribolovne sezone, postavljanje solarnih panela na ribičkom domu u suradnji s Općinom Vidovec, radovi oko uređenja ribolovne zone koja se proteže na oko 3 hektara površine jezera i okoliša.  Društvo je 20. godinu za redom održalo tradicionalno druženje povodom obilježavanje praznika rada za sve posjetitelje. Tradicionalno održavaju natjecateljski kup Općine Vidovec u lovu ribe udicom na plovak gdje su domaćini ekipama iz Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije. Protekle godine održan je 15. po redu, a natjecateljska ekipa ŠRD-a Vidovec osvojila je 1. mjesto od ukupno 12 ekipa. Sudjelovali su na natjecanjima u organizaciji prijateljskih klubova, društvenim natjecanjima  i svim natjecanjima u organizaciji Športsko ribolovnog saveza Varaždinske županije gdje je između ostalog g. Mladen Svačko član ŠRD-a Vidovec u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 1. mjesto. Osvrnuo se i na sudjelovanje na prošlogodišnjoj Zeljarijadi gdje su posjetiteljima prezentirali  tradicionalan način pripreme šarana na rašljama i na niz drugih aktivnosti.

Blagajnik društva g. Luka Tomašić podnio je financijska izvješća. Sva izvješća su jednoglasno usvojena. Za predsjednika društva u sljedećem četverogodišnjem mandatu jednoglasno je ponovno izabran  g. Zdravko Klopotan kojemu je ovo već  5 mandat na čelu društva.  Prezentirani su planovi za 2019., od natjecanja u županijskoj ligi te povratak u 3 HRVATSKU LIGU, kupovska natjecanja, društvena natjecanja, škola ribolova za mlađe uzraste do 14 godina, uređenje ribičkog doma i okoliša jezera. Također prezentirane su ostale aktivnosti na športskom, društvenom i ekolškom planu. Predsjednik društva zahvalio je svim prisutnim članovima na ogromnom angažmanu oko svih aktivnosti. Također zahvalio je Općini Vidovec na dobroj suradnji kao i ostalim predstavnicima udruga i sponzorima.

Skupštini društva uz članove ŠRD-a Vidovec  nazočio je općinski načelnik g. Bruno Hranić, predsjednik Športsko ribolovnog saveza Varaždinske županije g. Draženko Jakopović, predsjednik Športsko ribolovnog društva Varaždin g. Kristijan Kosmačin, predsjednik  športsko ribolovnog društva Ludbreg g. Đuro Jančić, izbornik Hrvatske ribolovne reprezentacije g. Dražen Filipović, općinska vijećnica gđa. Ines Pavleković, predstavnici Udruga sa područja općine Vidovec i sponzori. Prisutni gosti  u svojim pozdravnim riječima iskazali su zadovoljstvo radom društva i dali podršku daljnjim planovima.

<< Vrati se natrag