ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE VINOGRADARA I VOĆARA SV. ANTUN

Datum objave: 25.02.2019

Ove je subote u Vatrogasnom domu u Tužnom održana Izborna skupština Udruge vinogradara i voćara Sveti Antun . Izabrani su članovi Upravnog i Nadzornog odbora udruge te članovi Suda časti.  Sukladno Statutu, na  1. sjednici Upravnog odbora birat će se predsjednik i ostalo vodstvo udruge.  

Osim izbornog dijela, Udruga vinogradara  i voćara na skupštini je pred mnogobrojnim članovima i gostima predstavila svoje dosadašnje aktivnosti koje su uključivale organizaciju i proslavu Vinckeova i Martinja , postavljanje klopotca  i berbu grožđa u vinogradu udruge, organizaciju izložbe vina „Zlatne kapi Tužna“ , organizaciju predavanja o njezi vina i održavanju vinograda,  organizaciju biciklijade „Z biciklinom v gorice“ te organizaciju i provedbu edukacijskijskog  izleta za članove udruge.  

Predstavljen je i plan rada za 2019. godinu koji između mnogobrojnih aktivnosti uključuje izgradnju objekta u vinogradu udruge.

Na kraju skupštine, članovi udruge zahvalili su Općini Vidovec, svim udrugama i sponzorima koji pomažu i podržavaju njihov rad.

<< Vrati se natrag