OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA KOJI PRODAJU VLASTITE POLJOPRIVREDNE PROIZVODE NA TRŽNICAMA

Datum objave: 02.04.2019

Obavještavaju se poljoprivrednici s područja općine Vidovec koji prodaju vlastite poljoprivredne proizvode na tržnicama unutar i izvan Varaždinske županije u 2019. godini da Općina Vidovec sufinancira troškove zakupa prodajnog mjesta na tržnicama.

Pravo na sufinanciranje troškova zakupa prodajnog mjesta na tržnicama imaju poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, sa sjedištem odnosno prebivalištem na području  općine Vidovec i koja prodaju vlastite poljoprivredne proizvode na tržnicama unutar i izvan Varaždinske županije.

Iznos sufinanciranja je 300,00 kuna godišnje po pojedinom korisniku prodajnog mjesta pod uvjetom da ima rezervirano prodajno mjesto na tržnici najmanje tri mjeseca tokom godine.

Zahtjev za sufinanciranje troškova zakupa prodajnog mjesta podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vidovec svakim radnim danom od 07:00 do 14:30 sati, a uz njega se obavezno prilaže sljedeća dokumentacija:

                - rješenje o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava

                - preslika osobne iskaznice

                - potvrda o nepostojanju financijskih obveza prema Općini Vidovec

- preslika ugovora o zakupu prodajnog mjesta za 2019. godinu ili preslika računa (R1 ili R2) o zakupu prodajnog mjesta izdanih od 01. siječnja 2019. godine do kraja 2019. godine

- podaci o žiroračunu korisnika u IBAN konstrukciji

 -izjava o suglasnosti za korištenje osobnih podataka.

Za sve informacije i nejasnoće, molimo kontaktirati Jedinstveni upravni odjel Općine Vidovec na broj 741-201.

<< Vrati se natrag