NAČELNIK BRUNO HRANIĆ DAROVAO LAPTOP I PRINTER UDRUZI PROIZVOĐAČA POVRĆA I VOĆA ZELJARI

Datum objave: 17.04.2019

Na sastanku Udruge proizvođača povrća i voća „Zeljari“  održanom u petak 12. travnja, općinski načelnik Bruno Hranić članovima udruge darovao  je laptop i printer uz želje da s dobrim radom nastave i dalje. 

„Posebno mi je zadovoljstvo bilo osobno darovati printer te laptop za naše vrijedne članove Udruge proizvođača povrća i voća "Zeljari". Puno su učinili za zaštitu Varaždinskog zelja i neumorno rade na promociji poljoprivrede i naše Općine. “ – istaknuo je Hranić te dodao da je Općina u svom proračunu ove godine osigurala 10.000 kuna za usluge certificiranja Varaždinskog zelja, a također je pokrenula i novu mjeru sufinanciranja troškova zakupa prodajnog mjesta na tržnicama unutar i izvan Varaždinske županije za OPG-ove.   

Na sastanku je uz načelnika bila prisutna i predsjednica Povjerenstva za razvoj ruralnog turizma Općine Vidovec Silvija Zagorec koja je zahvalila „Zeljarima“ na dosadašnjoj suradnji te ih pozvala na uključivanje u manifestacije koje se provode u suradnji s Povjerenstvom i drugim udrugama.

<< Vrati se natrag