NA INICIJATIVU ČLANOVA ŠKOLSKOG ODBORA SILVIJE ZAGOREC, EDE KOŠIĆA I ŽUPANIJSKE VIJEĆNICE MARTINE BISTROVIĆ (HDZ) NAPOKON POKRENUTO PITANJE SANACIJE PARKETA U ŠKOLSKOJ SPORTSKOJ DVORANI U VIDOVCU

Datum objave: 26.04.2019

U školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vidovec već duže vrijeme postoji problem s parketom gdje dolazi do razdvajanja istog, a često i do vidnog izbočenja. Takav parket predstavlja opasnost za učenike  OŠ Vidovec tijekom provođenja nastave tjelesnog odgoja, ali i rukometaše MRK Vidovec koji tamo održavaju treninge i utakmice.

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić nekoliko je puta usmeno upozoravao vodstvo Osnovne škole da poduzmu korake za sanaciju, no nikakvih pomaka u tom smjeru nije bilo. Tek dolaskom novih članova školskog odbora Silvije Zagorec i Ede Košića ponovno se aktualizirao problem uz pomoć županijske vijećnice Martine Bistrović (HDZ) koja je na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije održanoj 06. veljače 2019. godine postavila vijećničko pitanje na koje je dobila odgovor župana Radimira Čačića.

Župan je odgovorio da Varaždinska županija brine o svim školskim objektima, ali da Osnovna škola Vidovec i Hrvatski rukometni savez nisu poslali nikakav službeni dopis o potrebi sanacije parketa u dvorani. Obećao je obići dvoranu i naći rješenje za sanaciju u cilju osiguravanja odgovarajućih uvjeta za učenike i sve korisnike dvorane.

<< Vrati se natrag